ترفند تشخیص شکر قهوه ای تقلبی از اصل

ترفند تشخیص شکر قهوه ای تقلبی از اصل

ما دو نوع شکر برای مصرف داریم که یکی شکر سفید و معمولی که اکثرا مورد استفاده قرار می گیرد و دیگری شکر قهوه ای که استفاده کمتری دارد ، باید گفت که شکر قهوه ای همان شکر سفید تصفیه نشده است. در واقع اگر در فرایند تولید ، ماده ای به نام ملاس از شکر جدا نشود در این صورت شکر قهوه ای حاصل می شود. شکر قهوه ای نرم ، شکر مرطوب تصفیه شده دانه ریز ، با رنگ قهوه ای روشن تا قهوه ای تیره است ، که مقداری قند اینورت به همراه دارد.نحوه تشخیص شکر قهوه ای تقلبی از اصلنحوه تشخیص شکر قهوه ای تقلبی از اصل

تشخیص شکر قهوه ای اصل

  • شکر قهوه ای اصل در حدود 4% رطوبت دارد ، در صورتی که شکر قهوه ای تقلبی عاری از رطوبت می باشد. پس طبیعی است که شکر قهوه ای اصل بسرعت کلوخه ای و سفت شود. خصوصا پس از باز شدن و در مجاورت هوا قرار گرفتن.
  • شکر قهوه ای اصل دارای طعم ملاس و مزه ای کاراملی می باشد ، در صورتی که شکر قهوه ای تقلبی ، طعم و مزه شکر معمولی را دارد.

توجه : سفت شدن و کلوخه ای شدن شکر قهوه ای بهترین روش شناخت اصل از تقلبی است.

شکر قهوه ای به صورت طبیعی تولید می شود؛ این تفاوت جالب باعث می شود تا افرادی که رژیم لاغری یا رژیم غذایی سالمی را دنبال می کنند بتوانند از این نوع شکر برای طبخ خوراکی های گوناگون بهره ببرند.

شکر قهوه ای

شکر قهوه ای از نظر تجاری انواع گوناگونی دارد و به 15 نوع مختلف تقسیم بندی می شود. شکر نوع یک روشن بوده و نوع 15 تیره ترین نوع شکر است. شکرهای نوع 6، 8، 10 و 13 بیشترین مصرف را در بین انواع شکر قهوه ای دارد. مسلما آن چه که در انتخاب شکر مهم است میزان شیرین کنندگی و همچنین ارزش تغذیه ای آن می باشد ، بر این اساس از بین 15 نوع شکر قهوه ای میزان شیرین کنندگی نوع 6 از همه بیشتر بوده و در حدود 95 درصد است.

از نظر تغذیه ای نیز شکر قهوه ای حاوی عناصر مهمی چون کلسیم ، منیزیم ، سدیم و پتاسیم است. گفتنی است که میزان کالری دریافتی از شکر قهوه ای کمتر از شکر سفید بوده و در نتیجه ساکارز کمتری دارد. بنابراین مصرف شکر قهوه ای به عنوان یک ماده غذایی سالم توصیه می شود. همچنین میزان رطوبت شکر قهوه ای بسیار بیشتر از شکر سفید بوده و در نتیجه معمولا به صورت روان است.

شکر قهوه ای به خاطر داشتن ملاس طعم کاراملی خاصی دارد که باعث می شود از آن در تهیه قنادی و شیرینی جات استفاده کرد . این ماده به خاطر کیفیت ، مزه ، بو و قوام آن در ترکیبات شیر ، بستنی ، خامه ، شیرینی و مخلوط های کیک و بستنی به کار می رود. شکر قهوه ای ویتامین  b زیادی دارد که برای پوست و مو مفید است .